Adventi adománygyűjtések – Szeretetdoboz, Nyilas Misi Pakk

2023-11-10

A Szeretetdoboz környezetbarát anyagokból készült, többször felhasználható adománydoboz, ragasztószalag nélkül is záródik, így környezetünket is óvjuk, miközben segítünk.

Legalább fél éves szavatossággal rendelkező tartós élelmiszert: cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt.

Örömmel fogadunk továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

Külön köszönjük, ha a felajánlók az adományozás során gondolnak az ételintoleranciával küzdőkre, és cukor- vagy gluténmentes termékeket is helyeznek a Szeretetdobozba, mint például édesítőszert, cukormentes kekszet, gluténmentes tésztát.

A Magyar Református Szeretetszolgálat azoknak a gyermekeknek kíván örömet szerezni, akiknek karácsonykor semmi sem jutna. Számos család él mélyszegénységben határainkon innen és túl. Ezeknek a családoknak, a nélkülöző gyermekeknek és az intézményekben vagy szüleik nélkül nevelkedő fiataloknak szerezhetünk örömet egy-egy cipősdobozos ajándékkal.

A cipősdobozokba olyan új vagy használt, de jó állapotú ajándékokat várunk, amelyeknek bármelyik gyermek örülne: játék, gyermekkönyv, édesség, sapka, sál, kesztyű. Adományainkat 0-18 év közötti gyermekek számára juttatjuk el Kárpát-medence-szerte, ezért köszönjük, ha adományozáskor a kicsikre és nagyokra is gondolnak.

Kérjük, hogy a cipősdobozok alját és tetejét mindenképp egymástól külön csomagolják be, mert a cipősdobozok tartalmát a gyermekeknek történő átadás előtt ellenőriznünk szükséges. Kérjük, hogy a dobozon jól látható helyen tüntesse fel, hogy kisfiú vagy kislány számára készült a csomag, valamint milyen életkorú gyermeknek készült az adomány.

A gyülekezeti ház könyvtár szobájában gyűjtjük. A szeretetdobozokat már megigényeltük.

(8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 16.)

2023. novembertől – december közepéig (pontos időpontot később írunk)