Köszöntő

Jó helyen jársz! 

     Kedves Látogató!

      Ha szeretnél néhány valóban jó hírt hallani, egy-két szokatlan emberi megnyilatkozást elolvasni, néhány meghökkentő videó-anyagot megnézni, akkor térj be hozzánk néhány percre! 

      Egy ízig-vérig XXI. századi, modern és értékőrző, felkavaró és megbékítő honlapra tévedtél, ahol egy élni szerető és élni akaró székesfehérvári közösség életébe pillanthatsz bele.  Ugyanakkor szeretettel figyelmeztetünk: Csak saját felelősségedre nézd, olvasd és hallgasd anyagainkat, mert ha bizonyságtételeink formálják, netán befolyásolják eddigi világszemléleted, azért egészen mást terhel a felelősség! Mi azért nyilatkozunk meg ilyen bátran és a mai ember számára szokatlanul, mert tudjuk, hogy akiről szólunk, vállalja ezt a kihívást: bátran osztja meg önmagát, örömét és bánatát, mindazt, amit velünk, emberekkel kapcsolatban gondol és érez, sőt, a velünk kapcsolatos egészen különleges terveit is… 

     Tegyél egy kísérletet, mi szeretettel látunk, bárki legyél is, bárhogy gondolkozz is: nem zavarod köreinket, sőt…  E körök belülről még izgalmasabbak, s még többet képesek adni abból, ami a ma emberének annyira hiányzik. Nem a miénk ez a kincs, mi is úgy kaptuk, de szívesen továbbadjuk!   

     Szeretettel köszönt: e honlapot szerkesztők szolgáló közössége

 „Aki tulajdon Fiát nem kímélte, hanem mindnyájunkért odaadta, hogyne ajándékozna nekünk vele együtt mindent?” (Róma 8,32)