Tanórákra hívnak a Talentum általános iskolába

2012-03-20
Honlapunk az általános iskola vezetésétől megtudta, a negyedikes évfolyam tanítói, Harangozó Ildikó és Szabóné, Veres Hajnalka tanórái lehetnek a legérdekesebbek a látogatók számára. Azoknak az érdeklődőknek, akik inkább a módszerekre kíváncsiak, az első osztályosok tanítói, Laki Zita és Szanyó Gáborné órai munkáját ajánlják figyelmükbe. Természetesen más pedagógusok is szeretettel várnak minden érdeklődőt a nyílt napokon.  
Nyílt tanítási napok a Talentum iskolábanA látogatásokra az első két órában (8.00-8.45 és 8.55-9.40) várják az érdeklődőket az intézménybe. Március 20-án, kedden az első és második osztály munkájába lehet betekinteni, március 21-én, szerdán a harmadik és a hatodik osztály látogatható, március 22-én, csütörtökön a negyedik, az ötödik és a hetedik osztály ajtajai tárulnak ki az érdeklődők számára.
 – A hetedik osztálynál eltér a látogatható órák időpontja. Ebben az esetben a második és a harmadik órát lehet megtekinteni 8.55 perctől – kaptuk a tájékoztatást. A foglalkozásokról további információkat Szanyó Gáborné igazgatónőtől lehet kérni a 22/ 310-018 vonalas, illetve a 30/ 820-5914-es mobil telefonszámon.
 
szöveg: SzG
Fotók: Déber Gábor