Mindannyiunkat Haza várnak !

2014-02-26

– A tékozló fiú történetéről lesz szó, egy kicsit másként, csütörtöktől vasárnapig – mondta el honlapunk érdeklődésére Polgár Tibor lelkipásztor a Székesfehérvári Református Egyházközség Maroshegyi Imaházban megrendezésre kerülő evangelizációs sorozatról.  Hozzátette: az esték témája a hazatérés lesz.

– Ez a bibliai történet valójában az én történetem, rólam szól – fogalmazott a lelkész -, hálás és boldog ember vagyok, hogy meghallhattam 1994. nyarán a hívó szót és elindulhattam hazafelé, és hogy nem küldtek el, mikor megérkeztem, hanem megbocsátó szeretet várt.

Polgár Tibor szerint fontos üzenet, hogy nem számít, hol vagy most, egészen közel vagy messze távol, Valaki téged is hazavár! Ezeken az estéken megízlelhetjük újra az Otthon ízét, sőt meg is érkezhetünk, átélhetjük: itthon vagyok!

 *******

Polgár Tibor a Magyaralmási Református Egyházközség lelkipásztora felségével Edittel, aki tanító-hitoktató, együtt szolgálnak 2011. augusztusa óta a gyülekezetben. Három gyermekük van: Abigél, Hanna Zsófia és Illés.

 – Sz.G –