A Bregyó-közbe várják a reformátusokat

2012-04-03

Székesfehérvár ad otthont a Református Egyházi Napok Dunántúl fesztiválnak

Az esperes elmondta, hogy 2004 óta minden páros évben megrendezik a többnapos eseményt, és ezúttal is várnak reformátusokat, más felekezetekhez tartozókat, valamint a hitüket nem gyakorlókat. A Bregyó közi sportcentrumban világi programokat is szerveznek öt színpadon és a rendezvénysátrakban. Fellép a Bolyki Brothers, a Republik és a Ghymes együttes is. A fesztivál fő előadója Cseri Kálmán igehirdető és keresztyén könyvíró lesz.

"Egyfajta misszióként is tekintünk a programsorozatra, hiszen azokat szeretnénk megszólítani, akik nincsenek kapcsolatban az egyházzal, de itt közelebb kerülhetnek hozzá” – tette hozzá Imre Bálint. A szervezők a háromnapos fesztiválra tízezer embert várnak.

Forrás: Magyar Távirati Iroda

 

A REND előregisztráció június 15-én lezárult, szeretettel várjuk kedves regisztrált  Vendégeinket!

Regisztrálni a REND napjain a helyszínen is lehet június 29-én (pénteken) délután 4 órától, szombaton reggel 7-től, vasárnap pedig reggel 8-tól.

A július 1-i (vasárnapi) programokon regisztrációs díj befizetése nélkül, illetve a Budai úti előrendezvényen (jún. 29. 16:00) és a Széchenyi úti utórendezvényen (júl. 1. 15:00) regisztráció nélkül is részt lehet venni.

A helyszíni regisztráció 0-14 éves korig ingyenes, 15-25 éves korig 500.-Ft/fő, az idősebbeknek 1.500.-Ft/fő. A határon túlról érkező, 15 éves vagy idősebb korosztályok számára egységesen 500.-Ft/fő.